cms.banner_img
Wilderness Hotels

Meistä

Sisäänkirjautuminen / Uloskirjautuminen Lisää päivämäärät
hlö 2 hlö
1 henkilö
2 hlö
3 hlö
4 hlö
5 hlö
6 hlö
7 hlö
8 hlö
LAADUKASTA MAJOITUSTA POHJOISIMMASSA LAPISSA

SIJAINTI

Wilderness Hotels on perheyritys, jolla on viisi upeaa lomakohdetta pohjoisimmassa Lapissa. Hotellimme sijaitsevat luonnon kauneimmissa paikoissa: järvien ja jokien rannoilla, kaukana valosaasteesta ja kiireisestä kaupunkielämästä. 

Luonnon keskellä

Täydellinen sijainti

Laadukasta majoitusta ja erinomaista palvelua pohjoisimmassa Lapissa. Kohteemme sijaitsevat alueen parhaimmilla paikoilla lukuisten tuntureiden, Inarijärven sekä Urho Kekkosen kansallispuiston kupeessa.

Koe luonnon ihmeet
Saavuitpa Lappiin mihin vuodenaikaan vain, luonnossa tapahtuu aina jotain ihmeellistä. Talvella nautimme kaamoksen tuomista sinisistä hetkistä ja ihmettelemme revontulten värjäämää iltataivasta. Kevättä kohden valo lisääntyy päivä päivältä, kunnes aurinko ei laske enää ollenkaan. Keväiset kantohanget vaihtuvat yöttömiin öihin, jolloin aurinko hellii ulkoilijoita vuorokauden ympäri. Syksyn tullen luonto alkaa valmistautua talveen, mutta ennen ensilumen tuloa koko luonto värjäytyy ruskan iloisiin väreihin.
Valitse seikkailusi
Haluamme, että vieraamme tuntevat olonsa erityiseksi
Vaalimme luontoa, hyvää palvelua ja laatua kaikessa toiminnassamme. Haluamme, että vieraamme tuntevat olonsa erityiseksi vieraillessaan meillä. Palvelemme vieraitamme heidän lomansa kaikissa vaiheissa: autamme lentokenttäkuljetuksissa ja tarjoamme laadukasta majoitusta, maukkaita aterioita ja monenlaisia aktiviteetteja sekä kesällä että talvella.
Sijaintimme

Miten tavoitat meidät?

KAIKKI KOHTEEMME, NELLIM, MUOTKA, INARI, JUUTUA JA NANGU, OVAT HELPOSTI SAAVUTETTAVISSA, TULITPA SITTEN LENTÄEN TAI AUTOLLA.

Kaikki hotellimme sijaitsevat Pohjois-Lapissa, noin 300 km napapiirin pohjoispuolella. Lähin lentokenttä sijaitsee Ivalossa, joka on noin 30-60 minuutin ajomatkan päässä jokaisesta Wilderness Hotellista. Tarjoamme kuljetuspalveluja Ivalon lentokentältä hotelleihimme. Rovaniemen suunnasta osaan hotelleistamme pääsee bussilla. Lisätietoja löydät FAQ:sta.

Ivalo
Helsinki
Rovaniemi
Wilderness Hotel Nellim Yhteystiedot
Wilderness Hotel Inari Yhteystiedot
Wilderness Hotel Nangu Yhteystiedot
Wilderness Hotel Muotka Yhteystiedot
Wilderness Hotel Juutua Ota yhteyttä
HELSINKI ROVANIEMI IVALO NELLIM INARI JUUTUA NANGU MUOTKA

Discover Lapland

Tunne pohjoisen luonnon taika!
Sisäänkirjautuminen / Uloskirjautuminen Lisää päivämäärät
hlö 2 hlö
1 henkilö
2 hlö
3 hlö
4 hlö
5 hlö
6 hlö
7 hlö
8 hlö
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close