cms.banner_img
Wilderness Hotels

Liity meidän tiimiin!

Sisäänkirjautuminen / Uloskirjautuminen Lisää päivämäärät
people 2 people
1 henkilö
2 people
3 people
4 people
5 people
6 people
7 people
8 people

Töihin Wilderness Hotelleihin

Olisitko kiinnostunut liittymään dynaamiseen ja kansainväliseen työyhteisöömme? Meillä on koko ajan haku päällä! Etsimme joukkoomme etenkin talvisesongeille matkailun ja asiakaspalvelun ammattilaisia erilaisiin hotelli-, ravintola- sekä opastustehtäviin. 

Kysäise lisää tai lähetä avoin hakemus: jobs@wildernesshotels.fi 

Tällä hetkellä avoimet paikat:

JOULUPUKKI

Joulupukin piilopirtti on täällä, mutta missä pukki?

Nellim Wilderness Hotels and Safaris Oy on Lapin johtavia matkailuyrityksiä ja hotelliketjuumme kuuluu neljä hotellia; Wilderness Hotel Nellim, Wilderness Hotel Muotka, Wilderness Hotel Inari ja Wilderness Hotel Nangu. Yrityksemme tarjoaa elämyksellisiä ja asiakaslähtöisiä palveluita kansainvälisille vieraillemme ympäri maailman. Jos puhdas luonto, maaginen kaamos ja ilta toisensa perään leiskuvat revontulet houkuttavat, tämä on tilaisuus johon kannattaa tarttua.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen 1.12.2022-8.1.2023 Joulupukkia. Pääasiallinen työtehtäväsi olisikin ilostuttaa ulkomaalaisia perheitä ja heidän lapsiaan, jotka odottavat tapaamistasi innolla! Menestyksekkääseen joulupukin tehtävän hoitamiseen sinulla on hyvät puheenlahjat, tulet toimeen lasten kanssa, olet luotettava sekä et säikähdä kiirettä ja muuttuvia tilanteita. Olet myös huumorintajuinen ja heittäytymiskykyinen ja sydämen asiasi on lapsen ilo ja riemu.

Toivomme sinulta löytyvän:

 • Joulumieltä ja ymmärrystä joulupukin tehtävän luonteesta
 • Joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Englannin kielen taitoa
 • B-ajokortti

Tarjoamme sinulle:

 • Mukavan työilmanpiirin
 • Sopimuspalkka 5000€/kk
 • Mahdollisuuden kimppakämppään
 • Auton käyttömahdollisuus

Mikäli hymysi ei hyydy kiireessäkään sekä haluat mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn positiivisessa ilmapiirissä, olet etsimämme henkilö. Paikat täytämme sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi meillä ja hae jo tänään! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ NANGUUN

Wilderness Hotel Nangu on osa Nellim Wilderness Hotels & Safaris Oy hotelliketjua. Kaunis boutique-hotelli sijaitsee Inarijärven rannalla Veskoniemessä, noin 20 km päässä Ivalosta. Hotellin tunnelmallinen 80-paikkainen keloravintola on Nangun sydän, jossa hotellin vieraat tykkäävät viettää aikaansa myös lounas- ja illallisaikojen ulkopuolella. Talvisin Nangu on aikuisten lomanviettopaikka.

Etsimme vielä Nangun talven tiimiin ravintolapäällikköä, nykyisen ravintolapäällikkömme jäädessä perhevapaalle. Meillä tehdään töitä sydämellä ja vieraidemme viihtyminen on meille kunnia-asia. Ymmärrämme, että sesonkityö vaatii tiiviin ja toisiaan tukevan ja arvostavan tiimin, jotta talven kiireisimmänkin päivän jälkeen porukan vitsit naurattaa ja työn imu tuntuu silmänurkissa asti. Johtamisessa meidän ideologiaamme kuuluu vahvasti esimerkillä johtaminen. Etsinnässä olisikin henkilö, joka on kokemuksen kautta mieltänyt nämä asiat toimiviksi ja itselleen mieluiseksi toimintamalliksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn mitä upeimmissa puitteissa. Nangu on tasokas lomanviettopaikka aikuiseen makuun, ja hotellin pienen koon ansiosta vieraiden päivän kulkuun ja kuulumisiin pääsee erillä tapaa sisälle kuin suuressa hotellissa. Tämä tarjoilee mahtavat mahdollisuudet kehittyä työssään ja viedä palvelukokemus aina vähän pidemmälle. Kaupan päälle tulee vielä tiimisi vankkumaton tuki sekä henkilökunnallemme kuuluvat edut. Majoituskaan ei ole ongelma, sillä meillä on sinulle jo lämmin soppi varattuna.

Ravintolapäällikkönä suorittavan työn lisäksi vastaat ravintolan toiminnoista, toimit ravintolan henkilöstön esihenkilönä, teet ravintolan tilaukset, inventaariot ja kuukausitilitykset. Toivoisimme, että omaat aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Teet myös aktiivisesti suunnittelutyötä keittiömestarin ja hotellinjohtajan kanssa. Talviaikaan Nangussa ei ole á la cartea, vaan keittiömme suunnittelee lounas- ja illallismenut, jotka tarjoillaan sekä buffet-pöydästä että lautasilta. Työkielenä meillä on niin vieraidemme kuin tiimimme kesken pääosin englanti. Työ on vuorotyötä, joka sisältää aamu- ja iltavuoroja niin arkena kuin viikonloppuina.

Työsuhde: Määräaikainen 21.11-30.3.2023, mahdollisuus työsuhteen jatkumiseen yrityksen muissa kohteissa; Palkkaus: Sopimuksen mukaan; Työaika: 112,5h/3vko.

Yhteydenotot: Hotellitoimenjohtaja Minka Laiti-Kosonen / minka.laiti@wildernesshotels.fi/ +358 40 189 7170

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ / RAVINTOLAVASTAAVA

Haemme tiimiimme ravintolapäällikköä tai ravintolavastaavaa. Olet etsimämme henkilö, jos olet ammattitaitoinen, iloinen, energinen ja palveluhenkisyys on vahvasti osa sinua. Sinulla on halu oppia uutta, kehittyä ja ottaa vastaan uusia haasteita. Olet sitoutunut työhösi sekä sinulla on valmius palvella asiakkaitamme ystävällisesti ja iloisesti. Yksin ei kaikesta tarvitse kuitenkaan selvitä, sillä tukea ja ohjausta työhön saat muulta tiimiltä. Hymy on ehdoton valttisi!

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn kehittyvässä matkailuyrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Positiivisen työskentelyilmapiirin sekä osaavan ja motivoituneen tiimin työsi tueksi. Työpaikkasi sijaitsee upealla paikalla ihan Inarijärven rannalla, ainutlaatuisten luontoelämysten äärellä.

Odotamme sinulta:

 • Joustavaa ja inspiroivaa johtamistyyliä
 • Hyvää organisointikykyä ja vuorovaikutustaitoja
 • Johdat toimintaa omalla esimerkilläsi
 • Rohkeutta tarttua haasteisiin ja kykyä hoitaa vaativiakin tilanteita
 • Hyvää juoma- ja ruokatietoutta
 • Alkoholi- ja hygieniapassia
 • Pystyt palvelemaan asiakkaita myös englannin kielellä

Työ on vuorotyötä, joka sisältää aamu- ja iltavuoroja niin arkena kuin viikonloppuina

Työsuhde: Määräaikainen 21.11-30.3.2023

Palkkaus sopimuksen mukaan. 112,5h/3vko.

TARJOILIJA RESTAURANT AANAARIIN

Haemme tarjoilijaa Wilderenss Hotel Juutuan (ent. Tradition Hotel Kultahovi) yhteydessä olevaan Ravintola Aanaariin. Tarjoilijan tehtävässä olet osaltasi varmistamassa asiakkaillemme viihtyisän ja mutkattoman vierailun. Toivomme, että Sinulla on jo jonkin verran kokemusta tarjoilijan työstä tai olet motivoitunut ja innokas oppimaan työn. Työtehtävät tullaan katsomaan hakijan omien vahvuuksien ja osaamisen mukaisesti ja tehtäviin voi kuulua esimerkiksi aamiais- ja buffatarjoilua, aulabaarityöskentelyä sekä á la carte-tarjoilijan tehtäviä. Mahdollisuuksien mukaan näitä työtehtäviä myös yhdistellään.

Meillä on tarjota sinulle hyvä ja tiivis työporukka, jossa arvostetaan joustavuutta sekä rentoa, mutta reipasta tekemisen meininkiä ja johon moni palaa kausi toisensa jälkeen. Meillä on myös tarjota kilpailukykyinen palkka ja perehdytämme jokaisen työhönsä.

Tarjoamme sinulle 112,5 h/3vko ja sokerina pohjalla meillä on tarjota sinulle kansainvälinen ja dynaaminen työympäristö sekä mahtavat asiakkaat. Meillä on mahdollisuus kimppakämppään. Meillä työskennellessäsi sinua ympäröi laaja koskematon luonto ja meiltä löydät varusteet sen saavuttamiseen esimerkiksi lumikengillä tai suksilla.

Mikäli hymysi ei hyydy kiireessäkään sekä haluat mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn positiivisessa ilmapiirissä - olet etsimämme henkilö. Jos kiinnostuit, niin laita sähköpostia, soittele tai kirjoita viestiä ja jutellaan lisää työmahdollisuuksistasi meillä. Paikat täytämme sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi meillä ja hae jo tänään! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

SAFARIOPPAITA

Tarjoamme asiakkaillemme ohjelmapalveluita osana heidän vierailuaan meillä. Vieraamme pääsevät kokemaan kanssamme muun muassa moottorikelkkailun riemun, revontuliretket, pilkkimisen, vierailut porotiloilla paikallisesta kulttuurista samalla oppien, lumikenkäilyn ja hiihtämisen. Me myös räätälöimme retkiä kohtamaan asiakkaan tarpeen.

Odotamme, että sinulta löytyy joustavuutta, sujuvaa englannin kielen taitoa ja EA1-pätevyys. Järjestämme tarvittaessa ensiapukoulutuksen ja muiden kielien osaaminen katsotaan eduksi.

Mikäli sinulta löytyy myös jotakin näistä taidoista tai tutkinnoista, se olisi pelkästään plussaa:

-Erätaitoja

-Kelkkailukokemusta

-Erä- tai luonto-oppaan tutkinto

-Muu matkailualan koulutus

-Aiempi kokemus matkailualalta

-Valokuvaustaidot

Me tarjoamme sinulle mukavan työporukan ja toisiaan tukevan työyhteisön. Lisäksi meillä on alaan nähden kilpailukykyinen palkka. Perehdytämme jokaisen meillä aloittavan työntekijän ja meiltä löytyy myös mahdollisuus kimppakämppään. Tarjoamme myös asiaankuuluvat varusteet.

Discover Lapland

Tunne pohjoisen luonnon taika!
Sisäänkirjautuminen / Uloskirjautuminen Lisää päivämäärät
people 2 people
1 henkilö
2 people
3 people
4 people
5 people
6 people
7 people
8 people
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close